Vår historia 

Vi har funnits sedan 2016.

Rosa Gynekologmottagning har sedan 2016 varit en aktiv verksamhet som bedriver specialiserad gynekologisk vård för kvinnor i alla åldrar. Sedan 2019 flyttade vi till en nyrenoverad lokal i Vällingby Läkarhus 1. Vi är privatägda men på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att vi följer samma regler, priser och riktlinjer som har fastställts av dem. Vår verksamhet har ett sammanhållet journalsystem med andra vårdgivare i Stockholm. Vi kan därför på ett smidigt sätt se dina journaler från tidigare vårdgivare om det behövs.

Alla kvinnor är välkomna.

Alla kvinnor är välkomna till oss oavsett bakgrund och etnicitet. Vi erbjuder en rad olika gynekologiska behandlingar och undersökningar, läs mer här. Vi har under dessa år hjälpt tusentals kvinnor i Stockholm med olika gynekologiska bekymmer och besvär. Under Omdömen finner du våra otroligt fina recensioner av våra patienter som besökt oss under åren.

Vi som arbetar här

Dr. Rangeen Rafik           

Överläkare inom gynekologi och obstetrik & verksamhetschef


Bedriver vår specialistmottagning och är därmed klinikens verksamhetschef. Utöver denna titel är hon överläkare inom gynekologi och obstetrik med över 30 års erfarenhet. Hon tog även sin doktorsexamen år 2010 på Karolinska Institutet med forskningsområdet ‘’Cardiovascular function and biomarkers in women with preeclampsia’’.


Talar svenska, engelska, kurdiska (sorani) och arabiska Soz Omar

Administrativ chef


Klinikens administrativa chef. På kliniken hanterar hon samtliga administrativa ärenden samt mycket annat bakom kulisserna. För affärsförfrågningar och övriga viktiga ärenden hänvisar vi till henne. Hon finns även på plats i kliniken och kan hjälpa dig svara på dina frågor. Om du är företagare och vill komma i kontakt med oss, vänligen skicka mail. 


Talar svenska, engelska och kurdiska (sorani)