Vår historia 

Vi har funnits sedan 2016.

Rosa Gynekologmottagning har sedan 2016 varit en aktiv verksamhet som bedriver specialiserad gynekologisk vård för kvinnor i alla åldrar. Sedan 2019 flyttade vi till en nyrenoverad lokal i Vällingby Läkarhus 1. Vi är privatägda men på uppdrag av Region Stockholm vilket innebär att vi följer samma regler, priser och riktlinjer som har fastställts av dem. Vår verksamhet har ett sammanhållet journalsystem med andra vårdgivare i Stockholm. Vi kan därför på ett smidigt sätt se dina journaler från tidigare vårdgivare om det behövs.

Alla kvinnor är välkomna.

Alla kvinnor är välkomna till oss oavsett bakgrund och etnicitet. Vi erbjuder en rad olika gynekologiska behandlingar och undersökningar, läs mer här. Vi har under dessa år hjälpt tusentals kvinnor i Stockholm med olika gynekologiska bekymmer och besvär. Under Omdömen finner du våra otroligt fina recensioner av våra patienter som besökt oss under åren.

Vi som arbetar här

Dr. Rangeen Rafik           

Överläkare inom gynekologi och obstetrik & verksamhetschef


Bedriver vår specialistmottagning och är därmed klinikens verksamhetschef. Utöver denna titel är hon överläkare inom gynekologi och obstetrik med över 30 års erfarenhet. Hon tog även sin doktorsexamen år 2010 på Karolinska Institutet med forskningsområdet ‘’Cardiovascular function and biomarkers in women with preeclampsia’’.


Talar svenska, engelska, kurdiska (sorani) och arabiska Dr. Jurate Vilkiene   

Specialistläkare inom gynekologi


En relativt ny medlem i Rosa gänget. Specialistläkare inom gynekologi med 35 års erfarenhet. Har lång vana att arbeta i både sjukhus och privata gynekologmottagningar. Hon hjälper dig med olika typer av besvär och har fått fina omdömen av våra patienter.

Talar svenska, engelska, ryska och litauiska

Hiba Salloum 

Undersköterska

 

Undersköterska och receptionist samt klinikens ansikte utåt. Hon hjälper dig med tidsbokning, svarar på dina frågor och välkomnar dig i receptionen. Vid behov assisterar hon även gynekologen i undersökningsrummet samt ger olika injektioner för dig som har svårt att göra det på egen hand. Hon har även ansvar för diverse prover som utförs direkt hos oss och är gladeligen tillgänglig för andra ärenden du må behöva hjälp med. 


Talar svenska och arabiska

Soz Omar

Administrativ chef


Klinikens administrativa chef. På kliniken hanterar hon samtliga administrativa ärenden samt mycket annat bakom kulisserna. För affärsförfrågningar och övriga viktiga ärenden hänvisar vi till henne. Hon finns även på plats i kliniken och kan hjälpa dig svara på dina frågor. Om du är företagare och vill komma i kontakt med oss, vänligen skicka mail. 


Talar svenska, engelska och kurdiska (sorani)